Ohjelma

Keskiviikko 14.8.

Progressive and Lovely

The Wigwam Experience
Death Hawks

Festivaali alkaa keskiviikkona 14. elokuuta taitavalla, syvällä suomalaisella rockilla. Illan pääesiintyjä on The Wigwam Experience, jossa merkittäviin suomalaisiin teoksiin sukeltaa kokoonpano Jukka Gustavson (kosketinsoittimet), Pekka “Rekku” Rechardt (kitara), Esa Kotilainen (kosketinsoittimet), Janne Brunberg (basso) ja Jan Noponen (rummut). Konsertin avaa tamperelainen Death Hawks, jonka psykedelia on monipuolista ja hypnoottista.

Aukeaa kello 17.30, soitto soi alkaen kello 18.30
27,50 e + palvelumaksu

Virta vie - Progressive & Lovely

Torstai 15.8.

All You Need Is Love Me Tender

Beatline
Aron

Torstaina Pyynikin kesäteatterissa mennään klassisen nuorisomusiikin ytimeen. Kun lavalla käyvät The Beatles ja Elvis Presley erikseen ja ehkä yhdessäkin, hittibiisien määrä on lähes rajaton. Liverpoolin melodioihin johdattaa Cavern-klubinkin urallaan kokenut Beatline. Elvis-tulkinnoista vastaa puolestaan Suomen laadukkain tribuuttiesiintyjä Aron.

Aukeaa kello 17.30, soitto soi alkaen kello 18.30
25 e + palvelumaksu

Virta Vie - All you need is love me tender

Perjantai 16.8.

Iisa, Annukka & Sasja

Iisa

Annukka ja Sasja

Regina-yhtyeen siivin julkisuuteen noussut Iisa on rakentanut omaa uraansa jo kolmen albumin verran. Laulaja-lauluntekijä on nyt suomalaisen uuden musiikin kärjessä tyylillä, jossa tinkimättömyys yhdistyy uudistumiskykyyn ja taitoon kirjoittaa hittejä. Ennen Iisaa yhtyeineen lavalla lumoaa tamperelainen Annukka & Sasja, joiden materiaali on herkkää ja sykkivää.

Aukeaa kello 18.00, soitto soi alkaen kello 19.00
20 e + palvelumaksu

Iisa, Annukka & Sasja

Lauantai 17.8.

Komediafestari On The Road

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Ilarin tyyli on karheaa. Hän luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään turhantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Riku Suokas

Riku pudottaa tehokkaalla tahdilla juttua ihan kaikesta. Juuri kun luulet oppineesi Rikun reseptin, hän vetäise koko jengin kölin alta niin, että märkäpuvusta repee takapuoli. Kokenut ja palkittu koomikko.

André Wickström

Tumma, hintelä mies, älykkölasit. André Wickström on varmasti yksi tunnetuimmista suomalaisista koomikoista. Hän on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa, joista ensimmäisiä oli vähän erilainen talk show W-tyyli. André tarkastelee suomalaisuutta ja siihen liittyviä ilmiöitä aseenaan naiivi ja sarkastinen huumori.

Showtime klo 19, ovet klo 18.
Lippu 26 € + palvelumaksu.

Virta vie - Stand up for saturday

Sunnuntai 18.8.

Hurmiossa päivin öin

Teemu Roivainen
Angelika Klas
+ HT Combo

Virta vie Pyynikille päättyy sunnuntaina. Sen kunniaksi kesäteatterissa koetaan kaksi konserttia. Iltapäivällä tangoja ja muita suosikkisävelmiä 50- ja 60-luvuilta esittävät tangokuningas Teemu Roivainen, taiturimainen tangotulkitsija Angelika Klas, viulutaiteilija Henrik Perelló sekä uskomattoman rullaava HT Combo.

Aukeaa kello 14, soitto soi klo 15.
32 e + palvelumaksu

Virta vie - Hurmiossa päivin öin

Rocktenori hurmaa

Jarkko Ahola

Festivaali loppuu illansuussa, kun stagen ottaa haltuun karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola. Teräsbetonissa uransa aloittanut Jarkko Ahola esittää Pyynikin maisemissa omaa musiikkiaan ja konserttisaleista tuttuja cover-hittejä.

Aukeaa kello 18, soitto soi alkaen kello 19.
32 e + palvelumaksu

Virta vie - Rocktenori hurmaa